Winactie

Win een plek in de exclusieve workshop van Ivo Mijland

Schrijver, spreker en trainer Ivo Mijland verzorgt op de Nationale Dyslexie Conferentie de workshop ‘Dyslexie in context’. In deze workshop verkent hij samen met 16 deelnemers wat het je oplevert als je als onderwijsprofessional verder kijkt. 

Een kind met dyslexie is meer dan alleen het probleem. Het is een kind van ouders, een broer of zus, een talentvolle voetballer, een fanatieke muzikant of een liefdevolle kleinzoon. Ontdek wat het je oplevert als je met deze leerling niet alleen over het probleem dyslexie spreekt...

Over de spreker

Ivo Mijland werkte 15 jaar in het voortgezet onderwijs als docent Nederlands, mentor en leerlingbegeleider. Hij is auteur van 24 boeken over begeleiding in het onderwijs en veelgevraagd spreker. Elk optreden bevat een mix van humor, inzicht, inspiratie en toepasbaarheid.

Win een plek in deze workshop

Deelnemers aan de Nationale Dyslexie Conferentie maken kans om deel te nemen aan deze exclusieve workshop.

Hoe? Laat je collega’s in een video van maximaal 3 minuten zien hoe jij het verschil maakt voor leerlingen met een lees- en of spellingprobleem. Geef in de film antwoord op twee van de onderstaande vragen.

  • Hoe maak jij het verschil in jouw school?
  • Hoe maak jij het verschil voor jouw leerlingen?
  • Wat is jouw belangrijkste tip om aan collega’s mee te geven?
  • Waarom is wat jij doet zo belangrijk?
  • Waar ben je trots op?

Neem de video liggend (landscape) op.

Door je video in te zenden geef je toestemming aan Lexima om de video, of delen ervan, te gebruiken op de bedrijfswebsites en op de sociale media van Lexima. Ook verklaar je door de video in te zenden dat je beschikt over toestemming van de in beeld gebrachte personen.

Stuur je inzending zo snel mogelijk naar relatie@lexima.nl via uploadservice wetransfer.com