Over het managen van beperkingen en talenten (bij de politie)

Monique Blom en Ben Eekman 

Inhoud lezing:
Werken bij de politie is niet zomaar een baan. Veel politiemensen werken vanuit een duidelijke motivatie. Ze willen graag een bijdrage leveren aan een veilige samenleving. En in dit dynamische werkveld, hebben ze dagelijks ook te maken met taal. Maar wat als je als agent informatie anders verwerkt en veel tijd kwijt bent aan het schrijven van teksten, bijvoorbeeld in een proces verbaal? Waarin het belangrijk is om de feiten goed te verwoorden en geen schrijffouten te maken. 
Monique Blom, Sr. Dienstenmanager bij de Nationale Politie en Ben Eekman, hoofdagent vertellen over het inrichten van diversiteitsmanagement bij de Politie en het omgaan met beperkingen en talenten. De implementatie en het gebruik van de Taaltool WoDy is een hier een prachtig voorbeeld van.

Over de sprekers:
Monique Blom is Sr. Dienstenmanager en de voorzitter van ADAPT (Autisme, Dyslexie, AD(H)D Politie Talenten) bij de Nationale Politie.
Ben Eekman is generalist GGP bij de Nationale Politie en maakt deel uit van het basisteam Stad Rotterdam, het OOT (Openbare Orde Team), het Motorteam en is Twittercop.

Deze lezing wordt gegeven in Ronde 5

Doelgroepen

MBO/HO/Volwassenen

Blom en Eekman 2