Maak het verschil

Nationale Dyslexie Conferentie - Maak het verschil

Neem deel aan de Nationale Dyslexie Conferentie 2021 en maak het verschil in het leven van je leerlingen. Het programma is gevuld met inspirerende lezingen over leesbevordering, geletterdheid en ondersteuning bij dyslexie. Meld je nu aan en laat een collega gratis deelnemen!

Het beste over leesbevordering, geletterdheid en ondersteuning bij dyslexie

In de maand oktober heb je toegang tot meer dan 40 inspirerende online lezingen en intermezzo’s. Toonaangevende wetenschappers en professionals uit Nederland en Vlaanderen delen actuele onderzoeksresultaten, nieuwe wetenschappelijke inzichten en voorbeelden uit de praktijk.

Kortom: lezingen van topniveau gecombineerd met praktisch toepasbaar advies. Zo ben je helemaal op de hoogte op het gebied van leesbevordering, geletterdheid en ondersteuning bij dyslexie.

Een maand lang lezingen bijwonen samen met jouw collega, wanneer het jullie uitkomt

Als je deelneemt aan de conferentie mag een collega van jouw school (BRIN) gratis mee! Samen hebben jullie van 6 tot en met 31 oktober 2021 (24/7) toegang tot alle lezingen en intermezzo’s.

Schrijf je vandaag nog in

Voor wie?

De Nationale Dyslexie Conferentie richt zich op onderwijs- en zorgprofessionals die betrokken zijn bij leesbevordering, geletterdheid en ondersteuning bij dyslexie.