Maak het verschil

Nationale Dyslexie Conferentie - Maak het verschil

Het zorglandschap rondom lees- en spellingproblemen en dyslexie blijft veranderen. Van goed leesonderwijs tot effectieve interventies, van preventie tot compenserende maatregelen.

De Nationale Dyslexie Conferentie vormt de uitgelezen kans voor onderwijsprofessionals en behandelaren om hun kennis bij te spijkeren, ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen en geïnspireerd te raken.

Neem deel aan de conferentie en je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen en weet hoe je als onderwijsprofessional of behandelaar het verschil maakt in het leven van een leerling die moeite heeft het lezen en spellen onder de knie te krijgen.

Voor wie?

De Nationale Dyslexie Conferentie richt zich op onderwijs- en zorgprofessionals die betrokken zijn bij leesproblemen, laaggeletterdheid en dyslexie. Zoals: intern begeleiders, zorgcoördinatoren, remedial teachers, orthopedagogen(-generalisten), (GZ-)psychologen, logopedisten, leesspecialisten, dyslexiecoaches, MasterSENs, ambulant begeleiders, dyslexiebehandelaars, docenten, decanen en studiebegeleiders.