Aanmelden voor deelname

Direct naar het inschrijvingsformulier>>

De kosten voor deelname bedragen €279,00 per persoon, inclusief BTW, inclusief lunch, documentatiemateriaal en certificaat van deelname. 

Groepskorting
Bij aanmelding van minimaal 5 personen van één school of samenwerkingsverband geldt een inschrijfbedrag van €249,00 per persoon. Wilt u gebruik maken van de groepskorting, stuur dan, voordat u zich aanmeldt via de website, een e-mail naar conferentie@lexima.nl. U krijgt dan van ons een code toegestuurd. Ieder groepslid gebruikt deze code bij de persoonlijke aanmelding.  

Studentenkorting 50%
Speciaal voor studenten die een voltijdstudie aan een Hogeschool of Universiteit volgen en daarnaast géén baan hebben in het werkveld, bieden wij een studentenkorting aan. Deze korting van 50% op de reguliere toegangsprijs geldt voor studenten van onder andere de PABO, Academische PABO, opleidingen (Ortho)pedagogiek en psychologie. Studenten betalen dan €139,50.

Wil je gebruik maken van deze studentenkorting? Geef dan op het inschrijfformulier in het opmerkingenveld het volgende aan: Opleidingsinstituut, Opleiding en Studentennummer.
De studentenkorting kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen. 

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk maandag 11 maart 2019. 

Annuleren
Bij verhindering kan een collega van u zonder extra kosten, aan de conferentie deelnemen, op vertoon van uw toegangsbewijs. Wilt u annuleren, dan kan dat tot
1 maart 2019. U ontvangt dan uw inschrijfgeld minus € 45,- administratiekosten terug. Na deze datum is restitutie niet meer mogelijk.

Bij aanmelding kiest u steeds voor één lezing in elk van de vijf rondes. Vanaf ronde 2 heeft u naast de keuze uit 9 verschillende lezingen ook de mogelijkheid een bezoek aan de informatiemarkt te brengen.