Aanmelden

Informatie rondom het Corona-virus

update: 18 maart 2020

Vanwege het advies vanuit de overheid met betrekking tot het Coronavirus, gaat de Nationale Dyslexie Conferentie niet door op woensdag 25 maart 2020. De conferentie is verplaatst naar woensdag 30 september 2020. Alle aanmeldingen blijven van toepassing.

--------------------------------------------

De kosten voor deelname bedragen €349,00 per persoon, inclusief BTW, inclusief lunch, documentatiemateriaal en certificaat van deelname. 

Groepskorting
Bij aanmelding van minimaal 5 personen van één school of samenwerkingsverband geldt een inschrijfbedrag van €299,00 per persoon. Wilt u gebruik maken van de groepskorting, stuur dan, voordat u zich aanmeldt via de website, een e-mail naar conferentie@lexima.nl. U krijgt dan van ons een code toegestuurd. Ieder groepslid gebruikt deze code bij de persoonlijke aanmelding.  

Studentenkorting 50%
Speciaal voor studenten die een  voltijdstudie aan een Hogeschool of Universiteit volgen en daarnaast géén baan hebben in het werkveld, bieden wij een studentenkorting aan. Deze korting van 50% op de reguliere toegangsprijs geldt voor studenten van onder andere de PABO, Academische PABO, opleidingen (Ortho)pedagogiek en psychologie. Studenten betalen dan €174,50.
Wil je gebruik maken van deze studentenkorting? Geef dan op het inschrijfformulier in het opmerkingenveld het volgende aan: Opleidingsinstituut, Opleiding en Studentennummer.
De studentenkorting kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen. 

Inschrijven is binnenkort weer mogelijk 

Annuleren
Bij verhindering kan een collega van u zonder extra kosten, aan de conferentie deelnemen, op vertoon van uw toegangsbewijs. 

NIEUW: Bestuur & Beleid

NIEUW: Nationale Dyslexie Conferentie Bestuur & Beleid. Speciaal voor onderwijsbestuurders, directieleden en beleidsmakers Jeugdzorg en Onderwijs. Deze conferentie wordt met een apart programma op dezelfde dag georganiseerd.

Aanmelden Bestuur & Beleid